JS Engineering neemt je werk uit handen


Wij werven en selecteren al sinds 2000 professionals in de technische bouw. Wij vinden de gemotiveerde professional die bij het project past. Kennis, kunde en motivatie staan bij ons hoog in het vaandel. Honderden professionals uit ons netwerk zijn werkzaam bij prachtige projecten door heel Nederland. Wij zoeken betrouwbare en bekwame professionals die trots zijn op hun resultaat.

Diensten:

Detachering:

Engineers van JS Engineering werken op locatie van een opdrachtgever en doen daar, individueel of in team verband (eventueel met meerdere JS Engineers), één of meerdere opdrachten.

Werken aannemen:

Een opdrachtgever besteedt teken- en/of rekenwerk uit aan JS Engineering. Deze werkzaamheden worden op locatie van JS Engineering uitgevoerd.

Detachering + overname:

Wanneer iemand, na een bepaald aantal uren gedetacheerd te hebben gewerkt, in vaste dienst wil bij een opdrachtgever.

Interim diensten:

JS Engineering kan ook klanten helpen wanneer het gaat om (tijdelijk) invullen van management posities. Bijvoorbeeld een vestigingsdirecteur of een procesmanager.

Goede begeleiding

Alle professionals van JS Engineering hebben bij ons een jaarcontract of een vast contract. Wij maken concrete en transparante afspraken en zijworden punctueel uitbetaald. Bij ziekte zorgen wij voor adequate vervanging. Ze krijgen professionele ondersteuning en begeleiding, waardoor onze professionals extra gemotiveerd zijn.