Op zoek naar een
project?

Of je nu BIM-modelleur of werkvoorbereider bent, wij hebben het perfecte project voor jou. Kennis, kunde en motivatie staan bij ons hoog in het vaandel. Jij bent trots op het resultaat dat je neerzet en wij bieden je direct een jaar- of vast contract.

Voordelen voor de professionals van JS Engineering


De zekerheid van een vast contract


Omdat je als technische professional vaak flexibel werkt, bieden wij jou de zekerheid van een vast contract of een jaarcontract.

24/7 persoonlijk contact


Als team zien wij jou als onze collega. Je hebt vaste contactpersonen die je altijd kunt bereiken. Zo zorgen wij samen met jou voor een mooi resultaat. Voel je vrij om vragen te stellen en feedback te geven, want wij zijn trots op je.

Ontwikkelingsmogelijkheden


Omdat JS Engineering graag wilt dat jij kunt groeien in je functie, bieden wij je veel mogelijkheden om je te ontwikkelen. Van een cursus tot wekelijkse scholing, voor jou er is altijd een passende oplossing.


Consultants met meer dan 10 jaar ervaring in de branch


Met ervaren consultants met veel inhoudelijke kennis weten wij wat bij jou past. Je kan altijd bij onze consultants terecht voor vragen, opmerkingen of feedback.

Groot netwerk aan klanten


Met een groot netwerk aan klanten kunnen wij jou als professional bij veel verschillende bedrijven aan een uitdagende baan helpen.
Inschrijven

Of je nu BIM modelleur, projectleider of calculator bent,
JS Engineering vind altijd een passende klus voor jou.
Direct een vast contract of jaarcontract met goede voorwaarden!

Schrijf je in!