Mensen begeleiden naar ander werk

Iedereen wil graag goed in zijn vel zitten op zijn of haar werk. Mede daarom is het goed om soms verder te kijken naar andere, nieuwe mogelijkheden. JS Engineering helpt jou bij het bepalen van wat jij nu werkelijk zoekt in een goede werkgever.

Bij JS Engineering staan wij voor onder andere het volgende:

  • Wij komen afspraken na en zijn recht door zee
  • Wij schetsen een realistisch beeld van wat je kan verwachten bij je nieuwe baan
  • Persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk.

Bij JS Engineering bespreken we samen met jou je loopbaanmogelijkheden om ervoor te zorgen dat je de juiste keuze maakt. Wat wij doen?

JS Engineering faciliteert jou in je ontwikkeling
Wij vinden het belangrijk dat onze collega’s op de juiste plek zitten
Wij zorgen dat je de juiste opdrachten hebt

Wij luisteren naar jou en daarom kunnen wij jou ook verder helpen met betrekking tot zaken die beter kunnen. Hoe? Door eerst een grondige analyse te maken van de situatie en daarna, indien je dat wenst, verder te gaan met het zoeken naar de juiste oplossingen om je doelen te behalen. JS Engineering is er voor jou!

Voordelen voor de professionals van JS Engineering


De zekerheid van een vast contract


Omdat je als technische professional vaak flexibel werkt, bieden wij jou de zekerheid van een vast contract of een jaarcontract.

24/7 persoonlijk contact


Als team zien wij jou als onze collega. Je hebt vaste contactpersonen die je altijd kunt bereiken. Zo zorgen wij samen met jou voor een mooi resultaat. Voel je vrij om vragen te stellen en feedback te geven, want wij zijn trots op je.

Ontwikkelingsmogelijkheden


Omdat JS Engineering graag wilt dat jij kunt groeien in je functie, bieden wij je veel mogelijkheden om je te ontwikkelen. Van een cursus tot wekelijkse scholing, voor jou er is altijd een passende oplossing.


Consultants met meer dan 10 jaar ervaring in de branch


Met ervaren consultants met veel inhoudelijke kennis weten wij wat bij jou past. Je kan altijd bij onze consultants terecht voor vragen, opmerkingen of feedback.

Groot netwerk aan klanten


Met een groot netwerk aan klanten kunnen wij jou als professional bij veel verschillende bedrijven aan een uitdagende baan helpen.
Inschrijven

Of je nu BIM modelleur, projectleider of calculator bent,
JS Engineering vind altijd een passende klus voor jou.
Direct een vast contract of jaarcontract met goede voorwaarden!

Schrijf je in!